Djeco - Design by

Művészeti műhely - Polinézia - Inspired by Paul Gauguin - Polynesia

Cikkszám: 9372
Alkotás a nagy művészek stílusában.

4 790 Ft

Olyan, mintha máris egy művész alkotta volna!

Lépésről-lépésre festhető képek. A Polinézia című képsorozat egy kortárs illusztrátor Vanessa Hié és a nagy mester Paul Gauguin hatásából született.

A Djeco által felkért, máshol is publikáló, kiállító, neves művészek által tervezett képek most matricázó és kifesthető képek formájában jelennek meg. Rendkívül igényesen megrajzolt, megfestett, megtervezett képek sorozata található itt. Egyúttal bepillanthatunk a mai kortárs művészet alkotásai közé is, amelyek tükrözik a 21. század spirituális világát. a mai modern művészek művei mindenkor elgondolkodtatnak: hol derűvel, hol borúval jelenítik meg a mai ember különös és olykor döbbenetes világát. Most, ebben a művészeti sorozatban az "Inspired by..." a kortárs művészek nagy elődök stílusában alkottak képeket, lehetővé téve, hogy a gyermekek saját tapasztalatából, saját élményükből ismerjék meg a képzőművészet egy-egy nagy alakját. Vonalvezetésüket kövessék, színeiket felfedezzék. Az "Inspired by..." a művészetet megismertető, megkedveltető, sorozat gyönyörű kreatív képekkel  áll rendelkezésre a gyermekek számára.

Tartalma: 

  • 4 db illusztrált akvarellkép (20 x 20 cm)
  • 4 db vastag kartonon festékkorongok
  • 1 db ecset
  • 1 db színes, lépésről lépésre magyarázó füzet

Csomagolás méretei: 22 x 23 x 0,2 cm


Ajánlott életkor: 7 - 99 éves korig

Kiknek: fiúknak, lányoknak, mindkettőnek.

Anyaga: papír


Bisnode partner control
 
Kedves Látogató! Felhívjuk figyelmét, hogy weboldalunkon "sütiket" (cookies) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében, melyet a böngészésre használt eszközén tárolunk.