Djeco - Design by

Művészeti műhely - Az arany istennői - Inspired by Gustave Klimt - Golden Goddesses

Cikkszám: 9374
Alkotás a nagy művészek stílusában.

2 920 Ft

Alkotás a nagy művészek stílusában.

Lépésről-lépésre a tárul fel a kép a karctechnikával. Az arany istennői című képsorozat egy kortárs illusztrátor Anja Klauss és a nagy mester Gustave Klimt hatásából született.

A Djeco által felkért, máshol is publikáló, kiállító, neves művészek által tervezett képek most karckép formájában jelennek meg. Rendkívül igényesen megrajzolt, megfestett, megtervezett képek sorozata található itt. Egyúttal bepillanthatunk a mai kortárs művészet alkotásai közé is, amelyek tükrözik a 21. század spirituális világát. a mai modern művészek művei mindenkor elgondolkodtatnak: hol derűvel, hol borúval jelenítik meg a mai ember különös és olykor döbbenetes világát. Most, ebben a művészeti sorozatban az "Inspired by..." a kortárs művészek nagy elődök stílusában alkottak képeket, lehetővétéve, hogy a gyermekek saját tapasztalatából, saját élményükből ismerjék meg a képzőművészet egy-egy nagy alakját. Vonalvezetésüket kövessék, színeiket felfedezzék. Az "Inspired by..." a művészetet megismertető, megkedveltető, sorozat gyönyörű kreatív képekkel  áll rendelkezésre a gyermekek és a felnőttek számára.

Tartalma: 

  • 4 db illusztrál karckép (20 x 20 cm) aranyszínű területekkel
  • 1 db kéthegyű fa karc-ceruza
  • 1 db színes, lépésről lépésre magyarázó füzet

Csomagolás méretei: 22 x 23 x 0,2 cm


Ajánlott életkor: 7 - 99 éves korig

Kiknek: fiúknak, lányoknak, mindkettőnek.

Anyaga: fa


Bisnode partner control
 
Kedves Látogató! Felhívjuk figyelmét, hogy weboldalunkon "sütiket" (cookies) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében, melyet a böngészésre használt eszközén tárolunk.