Djeco - Little Big room

Karóra - Mackóra - Panda

Cikkszám: DD00428
Textil óraszíjjal, számlapos trendi karóra.

11 990 Ft

Bűbáj panda számlapos karóra

Hagyományos számlappal készült, értékes karóra kisgyermekek számára. A hagyományos számlapon mutatott idő leolvasásának a megtanulása még ma is elegendhetetlen, mert a digitális kijelzők nem nyújtják azokat a fontos fejlődési pontokat, mint amit a számlapos órák. Arabszámokkal írt óraszámlapok után, majd később, a római számos számlapos óra segít a római számok felfogásában, megjegyzésében is. A Djeco óraszerkezeteteit a japán Miyota cég és márka készti különleges gonddal a gyermekek számára. A Miyota gyár meghagyja az órásoknak az óra designjét, kizárólag óraszerkezeteket gyárt, a svájci órák preczitásával, ám elérhető áron. Küldetésük megfogalmazása: Kiváló minőségű órák szállítása a lehető legtöbb ember számára. Miyota elkötelezett azért, hogy értéket teremtsen  a következő generációk számára. Ennek a megvalósulása a Djeco tervező csapatával közösen megalakotott gyermekek számára a készült karóra.

Mi szól a vásárlás mellett?

  • 1 külön "óra" és 1 külön "perc" számlapja van a könnyű idő leolvasás érdekében. 
  • Ütésálló óratokban van.
  • A termék tartalmazza az elemet.
  • Az óra vízálló 3 barig nyomásig.
  • Állítható óraszíjja van.

Tartalma:

  • 1 kvarcóra állítható textilszíjjal, 1 elemmel és 1 használati utasítással.

Méretei: az óraszíj 1.4 cm x 24 cm, az óra átmérője 3 cm Sony SR626SW elemmel működik. Garancia igénybe vételéhez kérjük szépen a termék blokkját megőrizni!                                   Ez is nagyszerű ajándék! 


Ajánlott életkor: 5 - 7 éves korig

Anyaga: műanyag, textil

Kiknek: fiúknak, lányoknak, mindkettőnek.


Bisnode partner control
 
Kedves Látogató! Felhívjuk figyelmét, hogy weboldalunkon "sütiket" (cookies) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében, melyet a böngészésre használt eszközén tárolunk.