Djeco - Design by

Csináld magad - Szörnykommandó - Team monsters

Cikkszám: 8006
Szörnyek egész csapata elkészíthető a készletből!

3 560 Ft

Szörnyek egész csapata elkészíthető a készletből!

Kreatív készlet kartondarabok sokaságával, amelyeket kiszínezhet és összeállíthat a gyermek, hogy vicces és meglepő szörnyek egész csapatát elkészítse. A színezés minden kreatív öröme és összeépítés több órára elegendő elfogaltságot ad. Ragasztó és olló nélkül szerelhetőek a vastag és ellenálló kartondarabok előre kivágott elemeinek köszönhetően.

FSC® tanúsítvánnyal rendelkező papírból és kartonból készült termék.

Mire jó ez a szörnyes játék?

  • A gyermek, aki fél a sötétben legtöbbször szörnyeket képzel a félelme tárgyának. A készletben kiszínezhető és összerakható szörnycsapat megfoghatóvá, sőt kinevethetővé teszi a képzeletbeli szörnyeket. Így már nincs szörnyike, amitől félni lehetne.
  • A készletben ötletesen tréfás alakzatok vannak, akár mindegyiknek nevet is lehet adni. A főnök a Hambekap, a csapat tagjai Mekkencs, Zakkancs, Sokláb, Nyakigláb, Brekkencs, Fánki és Nyami és ki tudhatja még kiket nevez meg a gyermek. 
  • Ez a  játék kreatív megoldást ad a szorongások feldolgozására, megnevezésére. 

Tartalma:

  • 5 db tábla 20 db előre kivágott elemmel
  • 1 db útmutató füzet

A csomagolás méretei: 26 x 26 x 2 cm 


Ajánlott életkor: 5 - 10 éves korig

Anyaga: keménykarton

Kiknek: fiúknak, lányoknak, mindkettőnek.


Bisnode partner control
 
Kedves Látogató! Felhívjuk figyelmét, hogy weboldalunkon "sütiket" (cookies) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében, melyet a böngészésre használt eszközén tárolunk.