Arcus Könyvek

Csoda Betlehemben

Cikkszám: AC-01
Az első karácsony története.

4 490 Ft
db

Laik Eszter:
Csoda Betlehemben - Az első karácsony története
Szimonidesz Hajnalka illusztrációival

Több mint kétezer évvel ezelőtt valami csodálatos és különös dolog történt Betlehem városában: megszületett egy kisfiú, aki egy ígérettel érkezett a földre. A mennyei üzenet szerint ő váltja meg bűneitől az emberiséget, és beteljesíti mindazt a korábbi jövendölést, amellyel bölcs próféták biztatták évszázadokon át a népüket.

A kis Jézus nem puha párnák és sürgölődő bábasszonyok gondos keze között jött a világra. Szülei, Mária és József hitét bizony próbára teszik a nehéz körülmények, ám ők egy pillanatra sem inognak meg. Amikor már-már úgy tűnik, a próbatételek végén kisfiuknak Isten szabad ege alatt kell megszületnie, kinyílik nekik egy ajtó, még ha csak egy istállóé is... De vajon meddig lehet biztonságban a családjuk a féltékeny király, Heródes haragjától?

Az emberiség egyik legrégebbi története több mint szép mese: felnőttek és gyerekek életét változtatta meg évezredeken át. Gazdagon illusztrált kötetünkben most újrameséljük, kicsik és nagyok számára egyaránt élvezetesen.

Cím: Csoda Betlehemben
Az első karácsony története
Írta: Laik Eszter
Illusztrálta: Szimonidesz Hajnalka
Méret: 220 x 220 mm,
48 oldal + kemény táblaborító, végig színes illusztrációkkal
ISBN 9786155402326


Ajánlott életkor: 3 - 99 éves korig

Anyaga: papír, keménykarton

Kiknek: fiúknak, lányoknak, mindkettőnek.


Bisnode partner control
 
Kedves Látogató! Felhívjuk figyelmét, hogy weboldalunkon "sütiket" (cookies) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében, melyet a böngészésre használt eszközén tárolunk.