Djeco - Játékok

Formadobozos puzzle - Teo a kis dínó, 24 db-os - Teo the dino

Cikkszám: 7284
Formadobozos trice-puzzle

5 390 Ft

Teo a triceratops és kicsinye puzzle kirakón.

Teo a triceratops és kicsinye varázslatos tájon kóborol. Egy gyönyörű 24 darabos puzzle van a formadobozban, amiből kirakható a táj és a két dínó, pontosabban a két háromszarvú! Bár ránézésre veszélyesnek tűnhetnek robosztus alkatuk miatt, a Triceratopsok valójában lassan mozgó, növényevő állatok voltak, amelyek csőrszerű állkapcsukat és erős metsző és rágó fogaikat  használták olyan kemény növények kitépésére és rágására, amelyeket más dinoszauruszok nem tudtak megenni. A kréta időszakban, körülbelül 70 millió évvel ezelőtt a mai Észak-Amerika nyugati részén barangoltak. Nevük  „háromszarvút” jelent, mivel ezeknek az állatoknak valóban három szarva volt, kettő a fejükön, egy pedig a szájuk fölött.

Mesés kalandokat ír le a két kis dínóról Berg Judit Két kis dínó sorozata a Pagony kiadó kiváló gyermekkönyv kínálatában, amelyeket jószívvel ajánlunk a triceratops képkirakó puzzle mellett!

Tartalma:

  • 24 db keménykarton puzzle rész

A kirakott kép méretei: 42 x 30 cm

 


Ajánlott életkor: 3 - 6 éves korig

Anyaga: keménykarton

Kiknek: fiúknak, lányoknak


Bisnode partner control
 
Kedves Látogató! Felhívjuk figyelmét, hogy weboldalunkon "sütiket" (cookies) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében, melyet a böngészésre használt eszközén tárolunk.