ZomeTool
ZomeTool fekete-fehérben - Design 3

Kedvencem
Cikkszám:ZT-DES3

16 890 Ft

A ZomeTool taneszköz, didaktikus építőjáték készlet, amely hidat épít a művészet, a tudomány és a szórakozás között.

A ZomeTool építőjátékot gyerekeknek fejlesztették, de tanárok, formatervezők vagy akár Nobel-díjas tudósok is használják a tanórák színesebbé tételére, alkotásaik vagy tudományos munkáik szemléltetésére. A készletek műanyag pálcikákból és a végükhöz illeszthető golyókból állnak, melyek segítségével egyszerűbb vagy rendkívül összetett térbeli alakzatokat építhetünk. Az egyes termékek alkotóelemeinek száma pár tíz darabtól több száz vagy ezer darabig terjedhet. Ez utóbbiakkal már egy egész család vagy iskolai osztály is remekül szórakozhat, játszva tanulhat.

A Zome Tool  folyamtosan fejleszti és tervezi az új didaktikai, oktatási eszközeit, készleteit, ügyelve arra, hogy az összes eszköz használható legyen az előző típusokkal, kompatibilis maradjon minden eszköz egymással. Céljuk, hogy a didaktikus eszközökkel és a játékokkal kézzel foghatóvá tegyék a szabad szemmel láthatatlant, hogy ez által cselevés közben kreativitásra és gondolkodásra inspirálják a tanulókat. A Zome Tool készletei iskolai évfolyamtól függetlenül használhatóak, az adott tudományág a fizika, a kémia, a matematika elvont fogalmainak gyakorlati modellezésére ábrázolásra.

A Zome Tool taneszköz, didaktikai eszköz, kémiai, fizikai, matematikai modellépítő, ugyanakkor nagyszerű kreativitást fejlesztő játék, játékkészlet a világ rejtett tikainak megismeréséhez.  Alkalmas a már feltárt titkok modellezéséhez, a még kutatott, elképzelt struktúrák, rendszerek cselekvés közbeni megismeréséhez és a felismerések bemutatásra is.

Time Magazin is ajánlja az oktatás és fejlesztés eszközeként a Zome Tool készleteit, mint a személyiséget fejlesztő játékok egyik legjobbikát.

ZomeTool


Bisnode partner control
 
Kedves Látogató! Felhívjuk figyelmét, hogy weboldalunkon "sütiket" (cookies) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében, melyet a böngészésre használt eszközén tárolunk.