HolnemBolt - JátékGaléria

1113 Budapest, Villányi út 48.

Bolt-Infóvonal: 06 1/361-0312

Web-Infóvonal: 06 1/ 205-3047 (H-P. 9-16 h-ig)

 Nyitvatartás 2021.12.24-ig:

Hétfőtől péntekig: 10:00 - 18:00 h-ig

 

 A webáruházban megrendelt termékek személyes átvételére a játékbolt nyitvatartási idejében van lehetőség.
A webáruházban szállítással rendelt csomagokat hétfőtől péntekig tudjuk átadni a GLS futárszolgálatnak.

„Ez egy kincsesbánya!”

Ezt a kijelentést csak idézni engedi a szerénységünk. Büszkeséggel tölt el, hogy HolnemBolt Játékgaléria -ba először ellátogatók 90%-ának első önkéntelen megnyilvánulását idézhetem.

Hogy a „kincs” fogalom kinek mit jelent az változó az élet különböző területein.

Milyen válogatott kincseket kínálunk HolnemBolt-ban?

Fontos, hogy csak értékes elfoglaltságot, szórakozást, érzelmet és tudást közvetítsen a játék. Sokszor megtapasztaltuk, hogy a gyermekek nyitottak a szép és igényes játékokra, amíg a TV reklámok birtoklási vágyra építő, a fantáziavilágot elcsúfító hatása le nem blokkolja őket.

Ha Ön is olyan szülő, aki tudatosan szeretné ébren tartani ezt a csodára és felfedezésre nyitott gyermeki képzeletvilágot, kincsekre lelhet HolnemBolt -ban. Tudjuk segíteni a játékválogatásunkkal, értelmes, fejlesztő eszközeinkkel.

Ha a kommersz játéknak nevezett tárgyakat keresi, esetleg értéktelen divathóbort aktuális eszköze után kutakodik, csak tanácsot tudunk adni HolnemBolt Játékgaléria -ban.

Persze minden földi jó nálunk sem férhet el, ezért a Bolt -ban főként az általunk képviselt gyártók termékei kaptak helyet. Bizony még kevesen ismerhetik, mert nagy része újdonság. Reméljük lesz, ami értéke révén divattá válik (és nem súlyos milliókkal a médián keresztül az agyakba sulykolva).

Na jó… van nálunk gyerekkorunk retró játékaiból is, az érzelmi kapcsolódás okán. Velük mi még játszottunk, és túl is éltük, de a mai előírásoknak (a játékszabványnak) nem felelnek meg. Nosztalgikus ajándéktárgyak már. Ha megmutatja gyermekének, hogy mivel játszottak a Nagyszülők tuti, hogy élvezni fogja.



Bisnode partner control
 
Kedves Látogató! Felhívjuk figyelmét, hogy weboldalunkon "sütiket" (cookies) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében, melyet a böngészésre használt eszközén tárolunk.