ZomeTool

Jégkristályok és csillagok - Ice Crystals and Stars

Cikkszám: ZT-ICS
Ismerd meg a jégkristályok lenyűgöző világát!

7 600 Ft
db

Fedezd fel, hogyan alakulnak ki a hópelyhek!

Minden hópehely egyedi és megismételhetetlen. A hóban és a jégben is matematika rejtőzik. A Zometool legújabb készlete segítségével mindent megtudhatsz a hópelyhekről és a kristályokról, megismerheted felépítésüket, szimmetriájukat, megtanulhatod, miért alakul ki szabályszerűen hat oldaluk. Fedezd fel a két- és háromdimenziós természeti csodákat, építsd fel őket a leírások segítségével!

Az útmutató segítségével több mint tíz modell építhető. A részletes, színes leírásban megtalálod a kristályok alapfelépítésének magyarázatát, és több mint 10 gyönyörű kristálymodell leírását. Az kombinációknak csak a fantázia szab határt!

Az elemek természetesen bármelyik Zometool-készlettel kombinálhatók és bővíthetők.

Tartalom: 30 golyó, 60 pálcika, útmutató

Súly: 0,18 kg

A ZomeTool termékek kiváló segédeszközök geometria, biológia és kémia órákon egyaránt. Otthon is kiváló kikapcsolódást nyújtanak az egész családnak. Segít a tudományos, művészeti ismeretek elsajátításában, illetve a körülöttünk levő világ részleteinek megismerésében. Fejleszti a logikát, térlátást. Alkotni tanít. A termék műanyag pálcikákból és a végükhöz illeszthető golyókból állnak. A golyók olyan csomópontok amelyekkel a forma- és színkódolt pálcikákat kell egymáshoz illeszteni. A különböző kiszerelések tartalma egymással összeilleszthető.

Figyelem! A lenyelhető apró részek miatt 3 évesnél kisebb gyermekektől távol tartandó!


Ajánlott életkor: 8 - 99 éves korig

Anyaga: műanyag

Kiknek: fiúknak, lányoknak, mindkettőnek.


Fogyasztói Vélemény tanúsítvány

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-90392/2015

Copyright © 2017. Boyonex Kft. Minden jog fenntartva!

Bisnode partner control
 
Kedves Látogató! Felhívjuk figyelmét, hogy weboldalunkon "sütiket" (cookies) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében, melyet a böngészésre használt eszközén tárolunk.