Djeco: Eduludo

Fejlesztő matricázó - Formák - Edu Stick Shapes

Cikkszám: 8377
Megfigyelő, matricázós okosító! Inspiráció a szülőknek formafelismerés, azonosítás témakörökben. Korlátozott számban kapható, kifutó termék!

1 490 Ft
db

Megfigyelő, matricázós okosító! Inspiráció a szülőknek formafelismerés, azonosítás témakörökben.

A megfelelő formájú matricát illeszd fel a képen arra a helyre, ahol a képen a hiányzó részletek megtalálhatóak. A kép színeit Te komponálod, pl. a katica pöttyeit. A kártyák tetején található a megoldandó feladat.

Kedves Szülő! Fontos, hogy a gyermek meg tudja beszélni felnőttel a feladatot. Sok-sok beszélgetésre, ismeret átadásra ad lehetőséget az Edu stick sorozat feladatai. Ezek a foglalkozások megtérülnek a későbbiekben. Gyermek gondolkodása, megfigyelései a valósághoz fognak kötődni és következtetni, elvonatkoztatni lesz képes.

Kezdjük azzal, hogy beszélgetünk vele a feladatról. Az előző példa alapján mutassuk meg a kicsinek a katicát, majd beszélgethetünk arról életkorának megfelelő mélységig pöttyöket visel a hátán. Beszélhetünk a formák sokféleségéről és keressünk azonos formájú dolgokat a természetben, vagy a környezetünkben. Kérjük meg a gyermeket, hogy a kártya tetején feltüntetett formákat válassza ki a matricás lapról és illessze fel a képre. Figyeljük, hogy milyen képet készített és beszéljük meg vele. Ha jó a feladat megoldás dícsérjük meg! Ha eltérő, akkor kérjük, hogy mondja el, miért csinálta ilyenre. Érdekes valaszokat kaphatunk :). Minden esetben örüljünk a megvalósításnak, de ne hagyjuk, hogy tévesen azonosítsa be a formákat. Hamar kiderül, hogy tudatosan, vagy tévesen, esetleg figyelmetlenül cselekedett.

Ez a játék jó szolgálatot tehet utazás közben is.

Tartalom:

  • 30 db feladatkártya
  • 194 db matrica

Doboz méret: 21,2 x 16 x 1 cm


Ajánlott életkor: 3 - 6 éves korig

Kiknek: fiúknak, lányoknak, mindkettőnek.

Anyaga: papír


Fogyasztói Vélemény tanúsítvány

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-90392/2015

Copyright © 2017. Boyonex Kft. Minden jog fenntartva!

Bisnode partner control
 
Kedves Látogató! Felhívjuk figyelmét, hogy weboldalunkon "sütiket" (cookies) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében, melyet a böngészésre használt eszközén tárolunk.