Djeco: Eduludo

Fejlesztő matricázó - Állatok - Edu Stick Animals

Cikkszám: 8379
Megfigyelő, matricázós okosító! Inspiráció a szülőknek az állatok és élőhelyeik megismertetéséhez. Korlátozott számban kapható, kifutó termék!

1 490 Ft (Utolsó ismert ár)
Jelenleg nincs raktáron

Megfigyelő, matricázós okosító! Inspiráció a szülőknek az állatok és élőhelyeik megismertetéséhez.

Keresd meg a matricák között a kép tetején látható állatnak és életmódjának megfelelő képrészleteket, és ragaszd fel a képen arra a helyre, ahol hiányzó részlet jelölés van. A képet Te komponálod, pl. a tyúk környezetében mi hiányzik a képről?

Kedves Szülő! Fontos, hogy a gyermek meg tudja beszélni felnőttel a feladatot. Sok-sok beszélgetésre, ismeret átadásra adnak lehetőséget az Edu stick sorozat feladatai. Ezek a foglalkozások megtérülnek a későbbiekben. Gyermek gondolkodása, megfigyelései a valósághoz fognak kötődni és következtetni, elvonatkoztatni lesz képes.

Kezdjük azzal, hogy beszélgetünk a gyermekkel a feladatról. Meséljünk az állatokról az életkorának megfelelő mélységig, az életformájukról, miről tudjuk felismerni, hogyan gondozzuk, mit esznek... Majd beszélgethetünk arról, hogy mi hiányzik a képől ami az állat életére jellemző képrészlet.

Figyeljük, hogy milyen képet készített és beszéljük meg vele. Ha jó a feladat megoldás dícsérjük meg! Ha nem jellemző, akkor kérjük, hogy mondja el, miért csinálta ilyenre. Érdekes valaszokat kaphatunk :). Minden esetben örüljünk a megvalósításnak, de ne hagyjuk, hogy tévesen azonosítsa az állatokat. Hamar kiderül, hogy tudatosan, vagy tévesen, esetleg figyelmetlenül cselekedett... az is lehet, hogy szándékos humor van a megoldásában .

Ez a játék jó szolgálatot tehet utazás közben is.

Tartalom:

  • 30 db feladatkártya
  • 87 db matrica

Doboz méret: 21,2 x 16 x 1 cm


Ajánlott életkor: 4 - 6 éves korig

Kiknek: fiúknak, lányoknak, mindkettőnek.

Anyaga: papír


Fogyasztói Vélemény tanúsítvány

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-90392/2015

Copyright © 2017. Boyonex Kft. Minden jog fenntartva!

Bisnode partner control
 
Kedves Látogató! Felhívjuk figyelmét, hogy weboldalunkon "sütiket" (cookies) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében, melyet a böngészésre használt eszközén tárolunk.