Djeco - Játékok

Építőjáték - Csíkocska - Zetribu

Cikkszám: 6430
Különleges karakterek építhetők a csíkos állattestekből és a vidám arcú állatfejekből. Korlátozott számban kapható, kifutó termék !

10 990 Ft
db

Ez az építőjáték hosszan szolgálja a gyermek fejlődését, egészen kicsi kortól az iskolába lépésig. 

Különleges karakterek építhetők a csíkos állattestekből és a vidám arcú állatfejekből. Ez az építőjáték hosszan szolgálja a gyermek fejlődését, egészen kicsi kortól az iskolába lépésig. Kezdetben az összeillesztés sikeressége nyújt örömöt, később már az azonosságok, különbségek észrevétetésére is alkalmas a Csíkocska építőjáték. Fontos az is, hogy a gyermek felismerje a különböző arckifejezésket és majd meg is tudja nevezni, milyen érzelmet tükröz a feléje forduló arc. Derűs és figyelő állatpofik ebben az építőjátékban segítenek elkezdeni az arckifejzések tanulmányozását. A Csíkocska építőjáték fejleszti a szem-kéz koordinációt, a megfigyelést, a gondolkodást, és a metakommunikációs jelek észlelését.

Tartalom: 25 db fa építő alakzat, színes mitázattal

A doboz mérete: 40,5 x 24 x 4,5 cm


Ajánlott életkor: 2 - 4 éves korig

Anyaga: fa

Kiknek: fiúknak, lányoknak, mindkettőnek.

Játéktípus: építőjáték


Bisnode partner control
 
Kedves Látogató! Felhívjuk figyelmét, hogy weboldalunkon "sütiket" (cookies) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében, melyet a böngészésre használt eszközén tárolunk.