Djeco - Design by

Színezés - Szőke Divat - Bowie & friends

Cikkszám: 9552
A divatmodell sziluett formája és viselete színezésre vár!

2 490 Ft

A divatmodell sziluett formája és viselete színezésre vár!

A Djeco a sziluett alakú puzzlek után megtervezte a sziluett formájú divatmodell színező sorozatot is. A Les Demoiselles (Kisasszonyok, hölgyek) sorozatában kilenc különböző illusztrátor kilenc különféle divatmodell ruháit tervezete meg: mindenki azonos alapból kiindulva és mégis mindenki más-más megjelenésű, karakterű modelleket és öltözéket alkotott. A divatbabák különleges mintázatú ruháit a kreatív színező teszi teljesen egyedülállóan egyedivé. Minden dobozban négy nagy, 32 cm magas sziluett formájú divatmodell figura van, mind mintázatokban gazdag és fényes metál részekkel, szegélyekkel díszített ruhákat jelenít meg, hogy még vonzóbbá tegyék a figurák kiszínezését és végül a divatmodellek megjelenését.

Szőke Divat modelljei vibrálóan csillogóak, ruházatuk a spanyol nők merész viseletei hűvös időben, mind szemet gyönyörködtetőek. Mintáival nagy teret enged a tervező az egyéni kreativitásnak, ízlésnek.

Tartalma:

  • 4 db karton sziluett színező fémes, metál szegélyekkel, részekkel díszítve

A csomagolás méretei: 18 x 35 cm

Tervezte: Lucie Brunelliere


Ajánlott életkor: 6 - 99 éves korig

Kiknek: lányoknak

Anyaga: FSC® tanúsítvánnyal rendelkező papír és karton


Bisnode partner control
 
Kedves Látogató! Felhívjuk figyelmét, hogy weboldalunkon "sütiket" (cookies) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében, melyet a böngészésre használt eszközén tárolunk.