Djeco: Pomea

Játékbaba kiegészítő, babaetetés - Ebédidő - Lunch break

Cikkszám: 7778
Ebédszünet - etetőkészlet, Pomea kiegészítő játék babaetetéshez

6 760 Ft (Utolsó ismert ár)
Jelenleg nincs raktáron

Ebédszünet - készlet mindennel, ami egy baba etetéséhez kell.

Itt az étkezés ideje! Az ebédkészlet minden korosztály számára tartalmazza az étkezéshez szükséges összes kis valósághű kelléket. A gyerekek főként fából és kartonból  készült, gondosan megmunkált, finoman kidolgozott eszközökkel játszhatnak, elmerülhetnek a mindennapi tevékenységek gyakorlásában, Van itt minden, amire egy szórakoztató ebédnél szükség lehet: Rekeszes tányér, kanál, csőrős pohár, cumisüveg és előke. A mai  étlapon borsó, sárgarépa, sajtdarabkák és fincsi eper szerepel. 

FSC® tanúsítvánnyal rendelkező fából és kartonból készült.

Miért jó, ha a játékbaba mellé megvesszük a kiegészítőket is?

Az összes kiegészítő termék bölcső, fürdetőkád, etető táska, és minden más úgy van tervezve, hogy a gyermek tökéletesen utánozhatja vele a felnőttek kisdedekről való gondoskodását. A gyermek sajátjaként ápolhatja, gondozhatja a babáját. Ez a szerepjáték jól jöhet akkor is, amikor kistestvér érkezik a családba, a gyermek könnyebben elfogadja az anya új babáját, ha neki is van. Ő is törődik az ő kis játékbabájával, pontosan úgy, ahogyan az édesanya az ő testvérkéjével.

Tartalma:

  • 1 db tányér
  • 1 db cumisüveg
  • 1 db csőrös pohár
  • 1 db kanál
  • 1 db előke

A csomagolás méretei: 21,5 x  18,5 x 5 cm


Ajánlott életkor: 0 - 0 hónapos korig


Bisnode partner control
 
Kedves Látogató! Felhívjuk figyelmét, hogy weboldalunkon "sütiket" (cookies) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében, melyet a böngészésre használt eszközén tárolunk.