Djeco: Pomea

Játékbaba kiegészítő, tisztálkodás - Fogmosás - Toothbrush set

Cikkszám: 7779
Fogkefe készlet Pomea babákhoz - kiegészítő játék

5 960 Ft

Fogtisztító készlet

Gyerünk, moss fogat te is!  Ez a kis hasznos szett 2 éves kortól arra ösztönzi  a gyerekeket, hogy játék közben, szórakoztató módon ismerjék meg a  szokásokat, így a fogmosás gyorsan a napi rutin része lesz.  A csinos kis piperetáska mindent tartalmaz, ami a babák fogmosásához kell. Van benne egy tubus fogkrém, egy játék elektromos fogkefe, egy pohár és egy kis törölköző. Kifejezetten kis kezek számára, FSC® tanúsítvánnyal rendelkező fából és kartonból készült. 

Miért jó, ha a játékbaba mellé megvesszük a kiegészítőket is?

Az összes kiegészítő termék bölcső, fürdetőkád, etető táska, és minden más úgy van tervezve, hogy a gyermek tökéletesen utánozhatja vele a felnőttek kisdedekről való gondoskodását. A gyermek sajátjaként ápolhatja, gondozhatja a babáját. Ez a szerepjáték jól jöhet akkor is, amikor kistestvér érkezik a családba, a gyermek könnyebben elfogadja az anya új babáját, ha neki is van. Ő is törődik az ő kis játékbabájával, pontosan úgy, ahogyan az édesanya az ő testvérkéjével.

Tartalma:

  • 1 db játék elektromos fogkefe fából
  • 1 db pohár
  • 1 tubus fogkrém
  • 1 db tötölköző
  • 1 db piperetáska

A csomagolás méretei:  21,5 x 14 x 5,5 cm


Ajánlott életkor: 2 - 6 éves korig

Kiknek: lányoknak


Bisnode partner control
 
Kedves Látogató! Felhívjuk figyelmét, hogy weboldalunkon "sütiket" (cookies) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében, melyet a böngészésre használt eszközén tárolunk.